Routebeschrijving en parkeren tijdens de Open Dag

Belangrijk bericht voor reizigers met de trein

Wij raden aan om met de fiets of de trein naar het Amsterdam Science Park te komen. Er zijn echter dit weekend geplande werkzaamheden bij de NS. Hierdoor is het Amsterdam Science Park komend weekend minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Check voor actuele reisinformatie de website van de NS. 

Indien u reist met het openbaar vervoer, adviseren wij via station Amsterdam Muiderpoort of Amsterdam Amstel te reizen. Vanaf deze stations rijden er bussen naar Amsterdam Science Park. Tussen Amsterdam Muiderpoort en Amsterdam Science Park rijden er NS-pendelbussen. Vanaf Amsterdam Amstel rijdt lijnbus 40 richting Muiderpoort station, deze stopt ook op het Amsterdam Science Park. Deze vertrekt om de 20 minuten.

Komt u met de auto?

Amsterdam Science Park is goed bereikbaar met de auto.

Vanaf de A10
Alle autowegen naar Amsterdam komen uit op de ringweg rond Amsterdam: de A10. 
Als u uit Amersfoort komt, kiest u voor de richting Utrecht/Den Haag. Vanuit Utrecht, Den Haag, Schiphol, Haarlem en Zaandam volgt u de borden richting Amersfoort. Vervolgens neemt u de afslag Watergraafsmeer (S113). Volg aan het einde van de afrit de richting Watergraafsmeer/Science Park. U rijdt dan op de Middenweg. Sla op de Middenweg rechtsaf de Kruislaan in. Blijf rechtdoor rijden, na de tunnel komt u vanzelf op Amsterdam Science Park.

Vanuit het centrum
Komt u vanuit het centrum, dan kunt u de afslag Carolina Mac Gillavrylaan nemen (een zijstraat van de Molukkenstraat). U bent dan gelijk op Amsterdam Science Park.

Parkeren

Op Amsterdam Science Park kunt u de bewegwijzering volgen naar de juiste parkeerterreinen. U kunt parkeren op de openbare parkeerterreinen P3 of P7 en op de parkeerterreinen rondom de onderzoeksinstituten. Volg hiervoor de borden met een ''P". Let wel, vol = vol