Duurzaam en gezond

Een duurzame samenleving en een gezonde aarde. Wie wil dat nou niet? Veel wetenschappers op het Amsterdam Science Park dragen bij aan dit doel. Benieuwd hoe ze dat doen? En wat ze nog meer doen? Kom dan naar de jaarlijkse Open Dag op zaterdag 6 oktober en:

  • maak kennis met de zonnecel van de toekomst
  • ontdek wat er in een Surprise ei zit, zonder het te breken
  • stel al je vragen over de big bang theory
  • doe mee met de kinderworkshop duurzaam koken
  • kom programmeren en wandel virtueel door het datacenter.

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van AMOLFAUC, CWI, Netherlands eScience Center, Nikhef, SURFsara en UvA-FNWI en is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap

Programma

Bekijk het programma per deelnemende organisatie via de navigatie aan de linkerkant van de pagina of als PDF hieronder. De complete programmaboekjes worden tijdens de Open Dag ook uitgedeeld.

Download programma Open Dag

Foto's Open Dag

Fotograaf: Stefan Pickee

Over Amsterdam Science Park

Amsterdam Science Park is dé ontmoetingsplek voor wetenschappers, studenten en ondernemers, en vandaag ook voor iedereen die een kijkje wil nemen in de schatkamers van de wetenschap. Amsterdam Science Park is volop in beweging en in ontwikkeling. Naast de wetenschappelijke instituten en bedrijven vind je hier sportfaciliteiten, kunstwerken, woningen en diverse gezellige horecagelegenheden. We leiden je graag rond en geven antwoord op je vragen.